söndag 1 mars 2015

Recept - SMaSH APA

Här kommer receptet på SMaSH APAn som jag bryggde den 8e februari som har fått namnet 1+1.


16 liter
5,0%
OG: 1.048

Malt och extrakt:
3,5 kg - Marris Otter

Mäskningsschema:
66°c i 60 min
76°c i 10 min

Humle:
20 min - 20g Simcoe (13,0%)
10 min - 20g Simcoe (13,0%)
  5 min - 15g Simcoe (13,0%)
  0 min - 20g Simcoe (13,0%) (Hopstand på ca 30min när temperaturen hamnat under 80°c)
   
Torrhumling - 25g Simcoe (13,0%) 5 dagar
  
Jäst:1pkt - US-05

Övrigt:

1krm Protafloc 20 min ifrån kokslut
6 g/l socker för kolsyrejäsning    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar